top of page
31561_389320599854_5110545_n.jpg

Welkom bij mijn verhaal!

Ik ben de bezielster van Re-Mindful-Me

Graag neem ik jou voor heel even mee in mijn verhaal en hoe ik mindfulness trainer werd.

 

In 2013 volgde ik mijn 1ste mindfulness training.
Het was mijn allereerste kennismaking met mindfulness en sindsdien heeft het me ook nooit meer losgelaten.

In de eerste plaats kwam ik mezelf tegen op een unieke en boeiende wijze en leerde ik op een zachte manier mezelf daarin te vertrouwen en te aanvaarden. Het was fijn en geruststellend om te voelen dat ik er niet alleen voor stond in deze grote wereld en dat we echt wel mogen zijn wie we werkelijk zijn op onze eigen en unieke manier. Ik heb geleerd dat ik mijn gedachten en gevoelens op een bewustere manier kan aanschouwen en benaderen. Dat ik daarbij telkens opnieuw een betere keuze kan maken in wat ik toelaat en wat niet in mijn dagdagelijkse leven en hoe ik daar verder op mijn persoonlijke manier mee omga.


Het heeft even zijn tijd nodig gehad om de automatische piloot binnenin mezelf te kunnen spotten die me onbewust meenam en me jaar na jaar bespeelde. Maar na veel oefenen en het belichten van mijn ego, groeide mijn eigen rijpingsproces door mezelf meer de juiste aandacht te geven in het hier en nu.

Ik heb in de loop der jaren enorm veel boeken gelezen over mindfulness die zo vele verschillende aspecten belichten, sommige zelfs meerdere keren opnieuw en ja zelfs de negatieve kijk op mindfulness heb ik met nieuwsgierigheid belezen...


Maar niets heeft mijn interesse op dit vlak doen uitdoven, integendeel! Ik heb mindfulness in mijn leven geïntegreerd, en heb daardoor een subtiele en mooie verandering in mezelf mogen ervaren en voel dat dit nog steeds een persoonlijke bloei en groei tot stand brengt. 
 

Ik prijs mezelf gelukkig omdat ik iedere dag opnieuw mag ervaren wat het beoefenen van mindfulness met me doet. Ik voel me zelfzekerder, gelukkiger en rustiger vanbinnen en heb niet meer de behoefte me daarin te verantwoorden of te bewijzen. Ik aanvaard mezelf zoals ik ben in al zijn schoonheid en facetten en ik wens iedereen rondom mezelf dezelfde intentie en hetzelfde mooie gevoel toe.

Ik wil graag als mindfulness trainer anderen inspireren om zichzelf deze boeiende levenswijze aan te leren. Het vraagt een engagement en een gezonde instelling om dit als nieuwe gewoonte in het dagdagelijkse leven te integreren, maar welke nieuwe beleving heeft dat niet...?

Over mij: Over mij
bottom of page