top of page

MINDFULNESS in Coronatijd.


Corona blijft ons in zijn greep houden. De cijfers golven nog steeds op en neer en we moeten dag in dag uit zo veel verschillende interpretaties en invullingen blijven aanhoren van anderen die het allemaal (denken) te begrijpen en hoe we daar best mee kunnen omgaan. Corona neemt niet enkel ons lichaam in beslag maar ook ons hoofd, ons denken, onze emoties... er zijn veel automatische gedachten door de corona-sleur in ons dagdagelijkse leven, het aanhoudende zeuren en de spanningen die daarmee gepaard gaan, die ons gevangen houden in angst en stress! Dit geeft veel mensen extra zorgen, spanningen en een slechte nachtrust.


In deze complexe tijden kan mindfulness een gezonde en mooie ondersteuning bieden. Het brengt je bij de essentie van jezelf en je leven. Het neemt je voor even uit de maalstroom van het hectische bestaan vol prikkels en druk. Vertragen, stilstaan en terugkeren naar de eenvoud binnenin onszelf, enkel en alleen verbinden met ons eigen zelf. Wat doet er echt toe? Wat wil jij echt en hoe wil je op dit moment in het leven staan?


Een mindfulness training van 8 weken of een één op één coaching vergroot je kwaliteit van leven, verhoogt je bewustzijn en haalt je uit de automatische piloot. Het effect hiervan is veel meer rust in je hoofd en lichaam en dat geeft een meer uitgebalanceerd en vredig gevoel.


Heb je ook behoefte om je automatische piloot te leren kennen en te doorprikken? of om af en toe eens uit de drukte en onzekerheid van deze tijd te kunnen stappen? Dan kan Re-Mindful-Me misschien wel wat voor jou betekenen.

Voor meer informatie ga naar www.re-mindful-me.be of stuur een berichtje naar re.mindful.me@gmail.com


Liefs ♥

Dana

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page